Een successtory

Ons diepvrieswafeldeeg
uit Luik

Ambachtelijke productie

Ontdek het uitmuntend vakmanschap van de so good luikse wafels

Ons Luiks wafeldeeg is het resultaat van traditionele know how, een combinatie van passie en kwaliteit. Elk hapje roept de authenticiteit op van een goed bewaarde Belgische traditie.

Dompel jezelf onder in een ongeevenaarde smaakervaring met ons Luiks wafeldeeg, gemaakt van hoogwaardige ingredienten. De zoektocht naar kwaliteit begeleidt elke stap van van ons ambachtelijk productieproces. Elke wafel is klaar om te genieten en te delen.

Versheid is onze absolute prioriteit. Ons wafeldeeg wordt zorgvuldig verpakt in dozen van 130 stuks. Elke doos bevat 5 lagen van 26 stuks. Dit zorgt voor een gemakkelijke verwerking en garandeert een optimale bewaring.

Zo zijn de So Good deegbollen klaar om te worden omgetoverd tot een lekkernij voor fijnproevers

Uw gezondheid en tevredenheid zijn onze toewijding. So Good voldoet aan de strenge gezondheidsnormen van de FAVV in Europa en de FDA in de Verenigde Staten.

Ons onmiddellijk verpakkings- en vriesproces gebeurt bij optimale temperaturen waardoor de authentieke smaken blijven behouden en we zo voldoen aan de strengste voedselvereisten. Met So Good ben je op elk moment verzekerd van kwaliteit en vertrouwen